top of page

Szolgáltatások

MI NEM HÁZAKAT ÉPÍTÜNK. OTTHONOKAT!

A SOMA-TEAM Kft. két fő szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: építőipari kivitelezéssel és építőanyag forgalmazással (EVERFAST©, COMPAKTUNA©). Kiválóan képzett és tapasztalt szakembergárdánkkal és kiváló termékeinkkel kulcsrakész otthonokat építünk.

Szerekezet és generál kivitelezés

Több éves tapasztalattal, és kiválóan képzett szakember gárdával rendelkezünk, így nyugodtan ránk bízhatja leendő otthona építését. Legyen az felújítás, átalakítás, burkolás, szigetelés, vagy akár teljes generál kivitelezés.

Építőanyag forgalmazás

Az EVERFAST© és a COMPAKTUNA© teljes termékpalettája megtalálható és megrendelhető nálunk. Ne bízza a véletlenre, válasszon minőségi építőanyagokat otthona építésekor! Mi se bízzuk a véletlenre, mi ezeket használjuk.

További információkért kattintson a címre!

Típusházakhoz szükséges építőanyag forgalmazása

A Leier vállalkozás egy megbízható építőipari cég, amely kiváló minőségű építőanyagokat gyárt. A termékkínálatuk magában foglalja a téglákat, betonelemeket, tetőfedő rendszereket és szigetelő anyagokat. A Leier termékei stabil szerkezeteket és tartósságot biztosítanak az épületek számára, és segítenek az építési projektek sikeres megvalósításában. A vállalat a minőségre, megbízhatóságra és innovációra helyezi a hangsúlyt, és a piac meghatározó szereplőjeként elismert.

Típusházak teljes kivitelezése 

A Leier vállalkozás kiváló minőségű építőanyagokat kínál az építőipar számára, beleértve a Leier házakat is. Ezek az épületek a Leier speciális építőrendszereivel és termékeivel épülnek fel, biztosítva a tartósságot és a minőséget. A Leier házak energiahatékonyak és környezetbarátak, hiszen a vállalat nagy hangsúlyt fektet a fenntartható építészetre. A Leier házak tervezése és kivitelezése szakértő csapat által történik, és a vállalat folyamatosan törekszik az innovációra és az újításokra az építészet terén.

KULCSRAKÉSZ HÁZRA VÁGYIK?

Cégünk hétköznap 7 órától 16 óráig áll ügyfelei rendelkezésére az alábbi telefonszámon:

+36 30 617 4469

GENERÁL KIVITELEZÉS!

 

A SOMA-TEAM Kft. építési beruházások teljes generál kivitelezésével és kiváló építőipari anyagok forgalmazásával áll ügyfelei rendelkezésére.

bottom of page