top of page
Somateam Kft, Soma team KFT, SomateamKFT

Soma-Team KFT

A legjobb minőség garantált!

Somateam Kft, Soma team KFT, SomateamKFT

Rólunk

A SOMA-TEAM Építőipari Kft. 2013 óta működik jelenlegi formájában, mikro vállalkozásként. Küldetésünk a minőségügyi követelmények precíz betartása mellett, a teljeskörű építőipari feladatok magas szinten történő ellátása. Vállalkozásunk fő erőssége a vevőbarát szemlélet, melynek eredményeképpen minden megrendelőnk tudja, hogy partnerként kezeljük és számára a legoptimálisabb megoldást javasoljuk. A vállalat fő működési területe az építőipari kivitelezések, illetve építőipari adalékszerek és segédanyagok forgalmazása, amelyeket honlapunkon meg is tekinthet. Tevékenységeink közé tartozik a lakó és nem lakó épületek, családi házak generál kivitelezése, ingatlanok felújítása, átalakítása, egyedi épületek építése. Társaságunk vállalja az építőipari kivitelezések teljes végrehajtását az alaptól egészen a kulcsrakész átadásig. Munkáinkat rövid határidővel, kiváló minőségben végezzük el, melyhez a feltételeket a képzett szakembergárda biztosítja. Reméljük hamarosan Ön is megrendelőink közé fog tartozni!

Üdvözlettel a társaság tulajdonosa és ügyvezetője:                                                                                                                                    Somodi József

Amit biztosíthatunk!

Somateam Kft, Soma team KFT, SomateamKFT

SZAKÉRTELEM

Több éves tapasztalattal, és kiválóan képzett szakember gárdával rendelkezünk, így nyugodtan ránk bízhatja leendő otthona építését.

Somateam Kft, Soma team KFT, SomateamKFT

MINŐSÉG

A munkában és a felhasznált alapanyagokban is a legmagasabb minőségre törekszünk, hiszen mi tudjuk, hogy mit jelent az embernek az otthona.

Somateam Kft, Soma team KFT, SomateamKFT

MEGBÍZHATÓSÁG

Fő erősségünk a vevőbarát szemlélet, így minden megrendelőnk tudja, hogy partnerként kezeljük és amit ígérünk, azt be is tartjuk.

bottom of page